Dónde estamos: C/ de l’Amargura 59, 43201 Reus

AVISO LEGAL

Versión documento: 1

Fecha del documento: 09/03/2020

Descargar documento en pdf

INFORMACIÓ PREVIA

El titular de la present pàgina web és propietat de amb domicili a .

Per a qualsevol consulta o proposta, contacteu per correu electrònic <info@centrepcinformatica.com> o bé per telèfon <977342417>.

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable en Espanya i a l’espai que compren la Unió Europea, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangeres que utilitzin aquesta Web.

L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’USUARI és gratuïta i està condicionada a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves del present Avís Legal vigent en el moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. L’USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o Serveis, accepta i es sotmet expressament a les condiciones generales d’ús del mateix. Si l’usuari no estigues d’acord amb les condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i operar por mitjà del mateix.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra pàgina Web, ampliar o reduir serveis i inclús suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Queda prohibit reproduir, comunicar públicament, distribuir, cedir o transmetre, modificar o suprimir la informació, contingut o advertiments d’aquest lloc web, sense autorització prèvia, expressa i escrita de .

No s’autoritza en cap cas l’ús de logotips, marques, escuts i símbols distintius de en publicacions i webs que no siguin participats o patrocinats per aquesta empresa. Aquests elements d’identitat gràfica corporativa són propietat exclusiva de i estan protegits per la legislació vigent aplicable.

POLÍTICA D’ENLLAÇOS

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres pàgines web amb polítiques de privacitat diferents de la nostra. no es fa responsable del contingut o pràctiques dels llocs web enllaçats i recomana a l’usuari la lectura detallada de la política de privacitat de qualsevol pàgina web a la qual accedeixi des d’aquesta.

RESPONSABILITAT I CONDICIONS DEL CONTINGUT

no es responsable de la legalitat de la informació continguda en pàgines web de tercers que es troben enllaçades des d’aquest lloc web, així com, tampoc es responsabilitza del contingut

A continuació, s’exposen les condicions d’ús relatives a l’accés a aquesta web així com l’ús de la informació continguda en aquesta. S’informa que un cop l’usuari hi accedeix i en fa un ús de la informació,

manifesta que accepta sense reserves les condicions d’ús.

es reserva el dret a modificar sense previ avís diferents paràmetres de la present pàgina web com son la seva configuració, les condicions d’ús i el seu contingut amb la finalitat de mantenir actualitzada la seva informació.

no es responsabilitza dels usos que facin tercers de la informació continguda a la pàgina web ni de les conseqüències, danys o perjudicis causades per la utilització d’aquesta informació.